Плейбоите на футбола. Шведската стомана

Пословични са сексаферите и на Свен Горан Ериксон – може би най-големият плейбой сред треньорите. Палавият швед явно не вярва на приказката, че не трябва да си вадиш к… на мястото, където си вадиш хляба, и на няколко пъти бе пред уволнение от селекционерския пост на Англия. Чичко Свен овърша де що можа по време на злополучния си престой в отбора, а и прибираше по 6 милиона евро на сезон. Най-силно се размириса около закачката му с бившата секретарка на футболната асоциация (FA) Фария Алам.

След Ериксон тя успя да вкара в леглото си и бившия изпълнителен директор на централата Марк Палиос, който не издържа на цялото напрежение и подаде оставка, заедно с директора по комуникациите Майк Лий. 36-годишната госпожица се опита да осъди ексначалниците си по обвинение в сексуално посегателство и неправомерно уволнение. Родената в Бангладеш красавица пък разказа на целия свят за подвизите на скандинавеца. На сутринта след поредната бурна нощ Алам вижда, че любимият й още спи, и решава да му направи “специален подарък”. ”Приложих му орална любов, правя я добре. Той се събуди и извика: “О, Боже мой! Какво става”. Палиос ме харесваше, защото бях добра в свирките, но мислеше само за себе си. Не ме задоволяваше. Със Свен беше различно”, призна тя.

Журналистката с 3 деца Улрика Джонсън пък изкара добри пари от връзката си с Ериксон. Дамата, нарекла себе си “телевизионна проститутка,” издаде биография, с която “осребри” кратката си интрижка с треньора за $1,8 милиона. Наскоро Свен, който продължава да получава по 13 000 паунда на ден, след като договорът му с англичаните бе прекратен предсрочно, предложи половин милион паунда на бившата си любовница Нанси Дел’Олио, за да се разкара от живота му. 47-годишната адвокатка обаче поиска 1 милион, за да не разкрива пикантерии от 8-годишният им романс. И двамата вече имат нови връзки. Новата любов на 62-годишния Ериксон е 47-годишната майка на три деца Катарина Хус, с която са заедно от лятото. Нанси пък е забелязана в компанията на италианския телевизионен водещ Микеле Кукудза (58 г).

Categories: Живот, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4