Вижте кои отбори влязоха във “В” група

Отборите на Борислав (Първомай) и Ураган (Бояджик) влязоха в Югоизточната “В” група, след като днес спечелиха баражите. Първомайци се връщат в третото ниво на футбола след повече от 20 години отсъствие. Тимът от Бояджик пък за първи път излиза от регионалната група.

На стадион “Пловдив” Борислав (Първомай), победител в регион Пловдив, отстрани с 2:1 Верея-2 (Стара Загора). Така тимът от “Б” група няма да има втори състав едно ниво по-надолу.

На терена в Раковски Ураган (Бояджик), шампион на Ямболски регион, и ФК Карнобат- първи в Бургаско, завършиха 1:1 в редовното време. При дузпите със 7:6 късметът беше на страната на отбора от село Бояджик.

Изиграха се и квалификациите за влизане в Югозападната “В” група. Там новите членове са Чико (Бяга, област Пазарджик) и Ботев (Ихтиман, Софийска област). Те се справиха съответно с ФК София 2010 и с ФК Кюстендил.

В Североизточната В група за момента няма желаещи да се включат, докато една заявка е подадена за Северозапада- на Кариана (Ерден) от област Монтана.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4