Спряха правата на побойник от Враждебна след прекратен мач в Ботунец

Спряха правата на побойник от Враждебна след прекратен мач в Ботунец

Станаха ясни част от наказанията за прекратения мач в кв. Ботунец между Кремиковци и Враждебна. По решение на Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС, на двата отбора се присъждат по 0 точки, заради вина и от двете страни.

За сериозно грубо нарушение на №4 Стоян Иванов от състава на Кремиковци е наложено наказание от 1 среща. 3 мача наказание отнася потърпевшият от нарушението Теодор Костадинов (№17 от Враждебна) заради ответната му реакция.

Йордан Петров (№16, Враждебна) е със спрени права, заради удар в лицето на Пламен Горанов (№15, Кремиковци). След представяне на медицинска експертиза от потърпевшия, ДК ще вземе решение за наказанието на Петров. Както е известно, Горанов е тръгнал да разтървава Иванов и Костадинов, когато е получил юмрук от Петров.

Както пръв писа „Витоша нюз”, срещата Кремиковци – Враждебна така и не завърши, след като на терена в 41-ата минута настана масово меле, в което се включиха играчи и от двата отбора, а главният съдия Петър Николов беше принуден да прекрати мача при резултат 0:1 с гол от дузпа за Враждебна.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4