Надежда (Доброславци) си върна бивш капитан и голмайстор

Надежда (Доброславци) си върна бивш капитан и голмайстор

Надежда (Доброславци) се похвали с още две нови попълнения. Това са халфът Атанас Кръстев и нападателят Борислав Борисов. И за двамата футболисти обстановката в Надежда е отлично позната.

Кръстев беше и капитан на отбора, но през есенния полусезон игра в Бдин (Видин) от Северозападната Трета лига.

Борисов, който беше изявеният голмайстор в Доброславци допреди година, се подвизаваше за последно в Ямбол, но там записа само 5 мача, а тимът закъса финансово. През пролетта на 2019-а пък беше в Спортист (Своге). За свогенци Боби записа 15 мача и вкара 10 гола от началото на първенството.

Засега от ръководството на Надежда не са обявили сигурните напускащи играчи.

Преди Нова година бяха привлечени още Мариан Китанов от Драгоман, както и  Жулиан Манолов и Огнян Памуков.

Тимът от Югозападната Трета лига уреди и три престижни контроли по време на подготовката. Първата тренировка ще бъде на 12 януари (неделя) от 11:00 часа на клубния стадион.

Проверките сстартират на 25 януари с мач срещу Локомотив (София) на стадиона в ж.к. “Надежда”. После предстоят контроли срещу Марица в Пловдив, и още една проверка – срещу Лудогорец II.

По всяка вероятност през февруари предстои и лагер край морето – в Грандхотел “Варна”. Там ще се търсят на място съперници от региона. Сред потенциалните съперници са Спартак (Вн) и Добруджа.

На снимката: Атанас Кръстев получава купа от кмета на с. Войнеговци Емил Алексиев.

Милен ДИМИТРОВ 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4