Локо (Сф) картотекира Тайдер, уреди и другите нови

Ръководството на Локомотив (Сф) успя да картотекира навреме всичките си нови попълнения. Най-големи ядове шефовете на клуба имаха с алжиреца с френски паспорт Исмаел Тайдер. Техничният халф ще може най-сетне да дебютира във Втора лига, след като от ноември 2017 г. насам само тренира и играе контроли.

От италианския Латина, който държеше правата на играча, имаха претенции за трансферна сума. От БФС категорично отхвърлиха техните искания, тъй като клубът е фалирал преди Нова година.

Отрязани от Локо (Сф) бяха мераците за пари и на румънския Шойми. Там юношата на Парма остава само за един месец, след като тимът записва поредица от позорни загуби, някои от които с 0:10, а накрая е изваден от дивизията. Въпреки това и комшиите искаха да се облажат от идването на 20-годишния Тайдер в “Надежда”.

В крайна сметка жълтата карта на халфа е пристигнала в БФС и той получи дългоочакваната картотека.
Уредени са вече правата и на останалите нови попълнения: Алекс Боримиров (Левски, наем), вратаря Кристиян Кацарев (Локо ГО) и гръцкия ляв бек Христос Контохристос (Монтана).
В същото време с “железничарите” се раздели стражът Цветомир Витков, който е решил да прекрати кариерата си.

 

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4