Локомотив (Сф) вече има Алея на славата и обновен Парк на катеричката (СНИМКИ)

Локомотив (Сф) вече има Алея на славата и обновен Парк на катеричката (СНИМКИ)

Локомотив (София) вече има Алея на славата и обновен Парк на катеричката. Една мечта, която фенове и ръководство на ОСК Локомотив, сбъднаха в името на любимото дружество!

Специален поздрав заслужават усилията на Радослав Сапунджиев, който работи по проекта близо година.

Десетки хора разгледаха фотографската експозиция “Одисея в червено-черно” – снимки от най-паметните моменти в историята на Локомотив.

Специални гости на откриването бяха олимпийският шампион от Токио Стойка Кръстева и нейният треньор Борислав Георгиев, бившият футболист на тима – бразилецът Том, спортисти от настоящите селекции и близкото минало.

„Най-големите печеливши от този проект са децата – те ще имат възможност да уловят историческите мигове от славните победи и да се насладят на уютната атмосфера на парковото пространство, заяви инж. Димитър Димов, кмет на район “Надежда”.

– През последните години възходът на 153 Спортно училище и детските школи на Локомотив се измерва в стотици нови попълнения в залите.

Огромен интерес , обновена спортна среда, съвременен начин на спортна подготовка – това е формулата на успеха за Локомотив.“

 

Снимки: Gong.bg

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4