Венци Стефанов към журналистите: Страх ли ви е, бе? Ебаси! (ВИДЕО)

Босът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че шампионът Лудогорец постига лесни победи, когато получи дори лека помощ от съдиите. Президентът на столичния клуб визира дузпата, която гостите от Разград получиха при убедителната си победа с 4:0 срещу „белите” на „Васил Левски.

“Лудогорец е много силен отбор и без днешната подкрепа можеше да ни победи. На слаб тим тази подкрепа няма да е достатъчна, но на Лудогорец малко да им помогнат и побеждават с лекота. Няма нужда от такива неща. За дузпата говоря. Имаше ли дузпа, кажете ми?! Страх ли ви е, бе? Ебаси! Ще кажа какво мисля на Боби Михайлов.

Първо Кешеру направи нарушение, а после Стефан Велков го натисна. Бъдете спокойни за бъдещето на Славия. Още в следващия кръг нашият тим ще играе по различен начин. Не си мислете, че е лесно да се направи добър отбор. Вижте, че Черно море започна добре, но сега падат. Сега ще започнат да викат Гонзо да се маха, каза босът на “белите”.

-Слушам подмятанията на феновете. Пускат се някакви слухове, че Славия се продава за десет милиона. Питат защо не се инвестират парите от продажбата на Петко Христов? Да не си мислят, че сме взели торби с пари? Горките момчета. Получихме 300 хиляди първи транш. Цялата сума е на шест транша. Както искат да ме наричат, но аз няма да купувам нови футболисти. Парите от Христов ще ги инвестираме в тренировъчната база и стадиона. След 10-15 дни започваме подмяната на настилката на терените, защото от тези терени са излезли нашите деца. Ако някой има пари за нови играчи, да дойде и да даде. Като ги продадем, ще си вземе печалбата. Няма да сменям треньора, най-лесно е да го направя, но какво от това.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4