Коледната елха грейна в гр. Елин Пелин (СНИМКИ)

Коледната елха грейна в гр. Елин Пелин (СНИМКИ)

На 9 декември, в деня на християнския празник на Св. Анна – покровителка на брака и семейството, точно в 18:00 часа тържествено бяха запалени светлините на коледната елха в гр. Елин Пелин.

Честта да запалят светлините на коледното дърво имаха кметът на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов, заедно с представителите на лекарското съсловие, работещи на първа линия – д-р Мая Луканова, управител на МБАЛ Елин Пелин, д-р Соня Чолакова, управител на „Медицински център 1“, гр. Елин Пелин и д-р Катрин Крахтова, управител на МЦ „Скин Системс“.

Кметът благодари от сърце на лекарите, които работят денонощно в тази тежка епидемиологична обстановка, и в рамките на събитието официално награди екипите на „трите феи на добрината“ – д-р Луканова, д-р Чолакова и д-р Крахтова, с плакети и благодарствени писма.

***

Специален гост на тържеството беше Дядо Коледа, който увери най-малките жители на община Елин Пелин, че всеки ден получава и чете внимателно техните писма и послушните деца ще получат своите подаръци на Коледа. В кратката програма тази година, на площада пред общината, жителите и гостите на града видяха сърцатите народни хора на ТК „Макамлии“ от с. Нови хан и чуха песента „Аве, Мария“ с великолепното изпълнение на Даниел Петров от гр. Елин Пелин. В края на вечерта елинпелинчани бяха заредени с весело настроение и с добро очакване за светлите християнски празници, които ни предстоят.

***

Научете повече: https://www.elinpelin.org/currentNews-5865-newitem.html

Categories: Райони

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4