Ето кой ще води Надежда (Доброславци) срещу Велбъжд!

Ето кой ще води Надежда (Доброславци) срещу Велбъжд!

Надежда (Доброславци) посреща Велбъжд д “дерби на дъното” от 3-ия кръг на Югозападната Трета лига.
Мачът е на 22 август (събота) от 18:00 часа. Срещата ще бъде ръководена от Димитър Димитров, с асистенти Владимир Велев и Димитър Мекушин. Четвърти съдия е Мишел Милчев. Дежурен делегат на БФС ще бъде Пламен Илиев.

Vitoshanews.com научи и кой ще води тима на домакините в утрешния сблъсък с Велбъжд. Това ще бъде Петьо Илиев, който досега беше помощник-треньор на Надежда. Той е опитен специалист. Преди да се присъедини към третодивизионния клуб, Илиев работеше в Локомотив 101 и други.

На снимката: Петьо Илиев (вляво).

Както е известно, досегашният старши на отбора от Доброславци – Методи Атанасов, си тръгна след лошия старт на сезона в Трета лига. Надежда записа две поредни загуби в първите два кръга – 1:2 от Вихрен в Сандански и 1:6 от Марек в Дупница.

Тимът гостуваше два пъти подред, защото дели терена с Левски (Чепинци). “Сините” пък имаха две поредни символични домакинства, които загубиха – 0:1 от Марек и 0:4 от ФК Кюстендил.

Утрешния съперник на Надежда – Велбъжд, е последен в класирането без спечелена точка и голова разлика 0:6. Домакините са предпоследни с голова разлика 2:8.

Ясни са и съдийските бригади на останалите представители на София в Югозападната трета дивизия.
На Оборище (Панагюрище) – Левски (Чепинци) ще свири Кирил Кирилов, с помощници Мартин Ангелов и Георги Петров.

В Петрич, на Беласица – Гранит (Владая) свирката ще надува Станислав Апостолов. Ще му асистират Невелин Гугутков и Енчо Златански.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4