Левски представи трима нови и Дерменджиев (ВИДЕО)

Левски представи трима нови и Дерменджиев (ВИДЕО)

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев беше представен на пресконференция на “Герена” заедно с трите попълнения – Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов. Специалистът, който пожъна големи успехи с Лудогорец, съобщи, че все още е без договор при “сините”.

Надявам се в близките дни всичко да приключи успешно. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока и не трябва да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи”, започна Дерменджиев на брифинга.

“Подготвяме отбора за неделя и очакваме първия мач (б.р. – срещу Локомотив (Пловдив) от 17:30 часа). Всичко трябва да бъде изпипано така, както трябва. Отборът ще започне първенството в добро състояние. Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат за подобрението играта на Левски. В неделя ще видите дали са готови да се включат”, каза треньорът.

“Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години назад няма нищо спечелено. Всяка година е тръгвал с обещания, че ще бъде шампион, ще играе в Европа. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното състояние, за да няма излишни очаквания. Проектът, който изграждаме, е перспективен. За това нещо обаче трябва да има търпение, за да може отборът да направи такъв тим, който да върне публиката. Това е нашата цел. Реалните очаквания са да спечелим колкото може повече точки през пролетния дял. Всеки мач ще играем за победа. Това е период, в който отборът трябва да бъде изключително добре организиран. Когато ръководство е разумно, трябва да се случва всичко постепенно. Няма как всичко да се случи изведнъж. Ще направим всичко възможно Левски да е шампион. Не мога да кажа кога ще стане. Трябва да оползотворим времето, а не да даваме излишни приказки и да се заиграваме между фенове и ръководство”, продължи Дерменджиев.

 

“Искам да се създаде конкуренция, за да имаме добър отбор. Най-вероятно ще има не повече от двама души, които ще бъдат преотстъпени. Групата трябва да се оформи и да имаме поне по двама души на позиция. Ще има контузии и наказани, ще има и футболисти, които ще се ротират. Нашименто, Митрев и Полачек? Прави се всичко възможно да не бъдат в отбора”, разясни спецът.

“Самото име Левски е предизвикателство. Имам амбицията с отбора, футболистите и ръководството да постигнем успехите от времето на г-н Батков, Мъри Стоилов и Наско Сираков. Винаги, когато е имало изходящ трансфер, е важна цената. Не може току-така да се дава футболист. Това говори за ниско ниво. Знаете какви са цените на един футболист. Ще дам пример с Краев. 400 000 евро за Левски каква цена е? Футболистите, които ще дойдат и ще останат тук, трябва да бъдат такава класа, че да могат да вдигат нивото на Левски. Изключително доволен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на Левски. Това са хората, които могат да направят това нещо. Освен с опит, те са узрели като мъже и ще бъдат полезни за Левски. Ще се подготвим добре за Локомотив (Пловдив). Ще запозная футболистите с отбора и нивото. Те имат нови футболисти, които са картотекирани. Взимаме момчета, които са доказани и много добри футболисти. Тези играчи, които са тук, дали са чужденци, или са от другаде, те са на Левски. Групата е сплотена и имаме много добри играчи”, добави Георги Дерменджиев.

 

 

Текст: БЛИЦ Спорт

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4