Гранит посреща Ботев (Ихтиман) във Владая

Гранит посреща Ботев (Ихтиман) във Владая

Усилен ремонт тече от две седмици на стадиона в софийското село Владая, научи “Витоша нюз”.
Както е известно, местният Гранит влезе за първи път в историята си в Трета лига.
“Жълто-черните” спечелиха южната дивизия на столицата.

Ръководството на клуба стартира спешен ремонт на стадиона. Хората от Владая се надяват дейностите по съоръжението да приключат в срок до старта на новия сезон в Югозападната Трета лига. Първенството започва на 8 август (събота), а първото домакинство по програма е седмица по-късно.

Въпреки усилията на владайци те едва ли ще успеят да посрещнат у дома първия си гост – Оборище (Панагюрище). Гранит е заявил стадиона в Драгалевци като първи избор за домакинските си мачове.

Следващото домакинство е срещу Ботев (Ихтиман) в 4-ия кръг. Дотогава владайци се надяват собственият им стадион да вземе лиценз от БФС.

Междувременно Банско разби новака с 5:2 в контрола през уикенда. Любен Златков заби дубъл за гостите от курортния град, точни за тях бяха още бразилецът Далтон, Веско Весков и Смилен Златанов.

Иван РАНГЕЛОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 998082

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4