Дъжд от голове, драми и дузпи на “Ринги” във Войнеговци, ясни са полуфиналистите

Дъжд от голове, драми и дузпи на “Ринги” във Войнеговци, ясни са полуфиналистите

На невероятен порой от голове станаха свидетели зрителите на традиционния зимен футболен турнир “Христо Гаврилов – Ринги” в с. Войнеговци, предаде репортер на “Витоша нюз”! Цели 24 гола бяха вкарани в двата мача от програмата днес!

В първата среща от неделния ден Витоша (Бистрица) победи Спартак (Подгумер) с невероятния резултат 9:5. Той е по-подходящ за футбол на малки вратички, но пък за сметка на това най-доволни останаха феновете по трибуните на комплекс “Гунди”.

Във втория мач лотарията на дузпите беше нужна, за да определи победителя от сблъсъка Искър (Нови Искър) – Ферион (Кубратово). Редовното време завърши 5:5!

Точни за символичните домакини бяха Григор Венков, Георги Иванов, Радослав Здравков, Мирослав Петров и Мартин Валентинов. Вратарят на Ферион Константин Борисов спаси дузпа на Здравков преди почивката.

За тима на треньора Георги Борисов се разписаха Георги Аначков, Рашо Янков, Марио Димитров и Кирил Миланов – 2.

При изпълнението на дузпите за определяне на крайния победител по-здрави излязоха нервите на футболистите от Нови Искър и те ликуваха.

При тях за Ферион сбъркаха капитанът Златко Бонев и Кирил Миланов, а отбелязаха Марио Димитров, Емилиян Александров и Мариян Шуманов. Пропуск от „бялата точка“ за Искър направи Николай Николов, а точни бяха капитанът Станислав Дойчинов, Мартин Валентинов, Мирослав Петров и Георги Иванов.
Краен резултат: Ферион (Кубратово) – Искър 1945 (Нови Искър) 8:9.

На полуфиналите на 22 януари се срещат:

11:00 часа
Житен – Сокол (Негован)

13:00 часа
Искър (Нови Искър) – Витоша (Бистрица)