9-та степен по Подгумер удари Въстаник (ВИДЕО И СНИМКИ)

9-та степен по Подгумер удари Въстаник (ВИДЕО И СНИМКИ)

Дербито на Северната дъга не се случи, след като отборът на Спартак (Подгумер) наниза безмилостни 9 гола на домакините от Въстаник (Войнеговци) в деня на Ел Класико.

Двубоят на футболните отбори от двете съседни села , игран на модерната база “Арена Войнеговци”, приключи още през първата част, когато 3 попадения за момчетата на Краси Гачев дадоха безусловно предимство на Спартак. Николай Георгиев – Горския откри след четвърт час игра, Методи Миланов покачи 6 минути по-късно, а Димитър Ялъмов направи преднината на гостите класическа в 31-ата.

И през втората част имаше само един отбор на терена, този на Спартак, който като на шега бележеше, докато Въстаник гледаше. И така до… 9:0, като в последните минути на мача се включи на терена и старши-треньорът на Спартак, 58-годишният Краси Гачев, който дори участва в комбинацията за последния гол.

В 55-ата минута ветеранът Калоян Караджинов реши всичко, разписвайки се за 0:4. Стоил Кръстев (63) вкара за 0:5, Миланов оформи хеттрика си с две бързи попадения (68, 74), Ялъмов ( 77) вкара за 0:8. Миланов ( 85) фиксира крайното 0:9. Той е и водещ стрелец в дивизията с 13 гола.

 

 

 


Христо ЙОРДАНОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4