Вижте победителите в конкурса “Моята Коледа в Надежда” (СНИМКИ)

Вижте победителите в конкурса “Моята Коледа в Надежда” (СНИМКИ)

Приключи с успех онлайн конкурсът “Моята Коледа в Надежда”. В заседателната зала в сградата на районната администрация в снимки)”Надежда” се проведе награждаване на победителите.

Конкурсът стартира в началото на декември 2019 г. Участниците трябваше да изпратят видео клип с коледна тематика, като спазят всички правила и условия в специално създадения регламент за конкурса.

От 27 до 31 декември постъпилите видео послания станаха публични в страницата на събитието. Гласуването се проведе в онлайн страницата на събитието, а на първите три места се класираха тези с номинации от броя харесвания, които получиха под на видео посланията.

Призьорите получиха ваучери от магазин за бяла и офис техника на стойност от 100лв. до 250 лв. и почетни грамоти.

“Благодарим на всички допринесли за участието, харесванията, коментарите и коледната емоция, която ни донесохте. Гордея се, че с този конкурс успяхме да споделим празничните емоции на децата от район “Надежда”, като ги мотивирахме да покажат своята коледна атмосфера. Благодарим на директорите, педагозите и родителите за приноса, с който помогнаха да се реализират победителите в конкурса”, заяви Анелия Георгиева, заместник – кмет на района.

“За мен е чест да работя за развитието на „Надежда“, в който израстват такива талантливи деца. Децата ни показаха, че чрез задружни и неуморни усилия победата се придобива бързо и успешно, допълни Мая Благоева, заместник – кмет на районната администрация.

 

НАГРАДЕНИТЕ:
1. Първо място
Ваучер на стойност от 250 лв. се връчи на директора на 172 ДГ „София“ Иванка Иванова, благодарение на атрактивното изпълнението на коледна песен на децата от четвърта група „Светулки“.

2. Второ място
Ваучер на стойност от 150 лв. се връчи на директора на 170 ДГ „Пчелица“ Венета Ковачка за участието на децата от четвърта подготвителна група „Камбанка“.

3.Трето място
Ваучер на стойност от 100 лв. се връчи на участник от 171 ДГ „Свобода“ – Деян Геков, който показа как се запазват българските традиции и обичаи, облечен като коледар в своето видео послание.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4