Инж. Димов проведе работна среща с директорите на детски градини в “Надежда”

Инж. Димов проведе работна среща с директорите на детски градини в “Надежда”

Кметът на район „Надежда“ инж. Димитър Димов проведе работна среща с директорите на детски градини. Беше обсъдена готовността им за новата учебна година.

COVID-19 изправи образователния сектор пред ново предизвикателство.


Вярвам, че заедно ще успеем да организираме учебно-възпитателния процес по най-добрия начин за всички деца в предучилищна възраст. Постигането на баланс между превантивните мерки, спазването на хигиенните изисквания, социалната дистанция и истинската мисия на преподавателите – да възпитават и обучават нашите деца- е най-важната задача в сектора.

“Обсъдихме още актуалните насоки на Министерство на образованието, Столична община, Министерство на здравеопазването и РЗИ за организация на учебния процес на образователните институции в епидемиологична обстановка.

Полагаме максимални усилия, но само със споделена отговорност към здравето на децата и екипите на градините, ще преминем през този период“, подчерта инж. Димов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4