Тони Василев качи Чепинци на върха, Вихър завърши мача с 10 души

Тони Василев качи Чепинци на върха, Вихър завърши мача с 10 души

Левски (Чепинци) запази лидерската си позиция в столичната Четвърта лига – Север. “Сините” победиха трудно коравия тим на Вихър (Требич) с 2:1 на неутрален терен – изкуственото игрище на стадион “Локомотив” в “Надежда”.

Срещата беше от 13-ия кръг на първенството. Левски вече има 31 точки, преследвачът Мрамор е с 29 т., Сокол (Негован) е трети с 24…Вихър е четвърти с 21 т.

В герой за символичните домакини се превърна Антон Василев, който вкара и двата гола преди почивката.
Нападателят е брат на национала Радослав Василев.

След почивката опитните гости изравниха играта, но имаше още положения пред вратаря на Вихър Василен Милушев. Младият страж се справи отлично на 2-3 пъти, за да се стигне до намаляването на резултата.

Георги Иванов върна Вихър в мача, както се казва с красиво изпълнение. 19-годишният нападател, който влезе като резерва, прехвърли вратаря на Левски с технично изпълнение за 2:1.

Вихър обаче доигра мача с човек по-малко, след като четвърт час преди последния съдийски сигнал Милушев отвърна на провокации от страна на гостуващата агитка и им налетя на бой. Главният съдия Любомир Вушовски му вдигна втори жълт, съответно червен картон за реакцията. Ръкавиците се наложи да сложи капитанът на гостите Антоан Велков. Защитникът се справи без грешка на непривичния пост, не допусна гол, но тимът му отстъпи с 1:2.

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР, ВАШИТЕ КОРПОРАТИВНИ ТУРНИРИ И МЕРОПРИЯТИЯ ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4