Саша Симонович: На нито един отбор няма да му е леко срещу Беласица. Това го обещавам!

Саша Симонович: На нито един отбор няма да му е леко срещу Беласица. Това го обещавам!

Треньорът на Беласица (Петрич) Саша Симонович коментира пред vitoshanews.com победата над Левски (Чепинци) с 3:1 като гост в мача от 4-ия кръг на Югозападната Трета лига.

“„Доволен съм от победата, от спечелените важни 3 точки. Но не може с такава лека ръка да пропиляваме куп ситуации пред гола. Трябваше много по-рано да си решим мача. Много двубои съм ги губил като футболист по този начин – от подценяване, от липса на концентрация…Водим с 1, с 2 гола, изпускаме, изпускаме и те ни наказват. Така се получи и сега. При 2:1 за нас можеше да стане ааа-ууу…Натежават краката и в един момент можехме да направим беля.

Подходихме несериозно на няколко пъти, а това е недопустимо. Не е за първи път това да се случва, на това трябва да наблегнем и изчистим. Иначе от старанието на момчетата съм доволен. Тежко време беше, жега, теренът също не беше ок. Радвам се, че оправихме терена на нашия стадион – на „Цар Самуил“. Е, не е в идеално състояние, но е по-добре, отколкото да ходим да ритаме по селата, както беше през последните години. Колкото до нашия отбор…Ние изграждаме колектив, не разполагаме с много опитни футболисти. Коментирали сме го с ръководството на клуба преди началото на сезона. Не знаехме как ще тръгне първенството.

Нищо не сме направили още. Да, хубаво е, че сме в челото на класирането – имаме 3 победи и 1 реми, но все още е твърде рано да се обявяват високи цели. Има още доста време до края на тежкото първенство. Гледаме мач за мач. Имаме нужда от привличането на офанзивен футболист, най-вече – нападател. Но не търсим на всяка цена, ще работим с тези момчета, с които разполагаме в момента. Голям проблем ни е реализирането на голове, имаме проблеми в това отношение. Сега ни предстои дерби, пряк сблъсък с конкурент – ФК Кюстендил. Познавам ги, играхме контрола по-рано. Няма да ни е лесно. Но пък и на нито един отбор няма да му е леко срещу Беласица. Това го обещавам!

Колкото до отбора на Левски (Чепинци)…Новаци са в групата, опитват се нещо да правят. Искам да ги поздравя за коректната игра, стараеха се колкото могат. За момента ние сме по-добри и мисля, че съвсем заслужено си тръгваме с трите точки. Пожелавам успех на Левски. Съдийството също заслужава висока оценка. Незабележим съдия, това е важното.

За кризата в Левски (Сф) не искам да говоря. Пожелавам им да се оправят по-бързо и това е. Нормално е да ми е болно за случващото се на „Герена“. Надявам се Наско Сираков – голяма фигура във футбола, да намери начин да стабилизира отбора. ”

Снимка: vitoshanews.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4