Стефан Павлов от Войнеговци: Трябваше каквото приемат за Първа и Втора лига, да е валидно и за Трета и Четвърта

Стефан Павлов от Войнеговци: Трябваше каквото приемат за Първа и Втора лига, да е валидно и за Трета и Четвърта

vitoshanews.com започва серия от интервюта с представители на футболните клубове, състезаващи се в столичната Четвърта лига. Правим това във връзка с последните решения на БФС, касаещи аматьорския футбол. В анкетата взеха участие почти всички ФК от АОГ.

Днес наш гост е Стефан Павлов, футболист от Въстаник (Войнеговци). Тимът е участник в столичната Четвърта лига – Север.

– Как ще коментирате решението на Изпълнителния комитет на БФС за прекратяване на първенството в Четвърта лига? Според него за крайно се приема класирането към момента на въвеждането на извънредно положение освен в областните първенства, в които при тези условия не може да бъде определен първенец, а ще бъде насрочен бараж.
– Най-удачно е каквото приемат за Първа и Втора лига, да е валидно и за Трета и Четвърта, независимо, че форматът може да е различен. Това е при положение, че извънредното положение свърши на 13 май.
– Според вас кой беше най-удачният вариант за приключване на сезона?
– Ако го удължат до 13 юни пак е възможно да влезем после в нормален ритъм. Може да играем в цикъл сряда-събота, или четвъртък – неделя. А от септември да стартира новото първенство в АОГ. Дано по-бързо се преборим с тая гадост – коронавируса, че вече не се издържа без футбол. Всички страдаме без любимата игра.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4