Награждават най-добрите футболни съдии

На 18 декември от 10,00 часа в Гранд хотел “София” ще се проведе традиционната годишна церемония на АСФБ за награждаване на най-добрите рефери за 2017 година. Както винаги, победителят в категорията “Съдия №1” ще получи специален меч, връчен от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Освен него на церемонията се очаква да присъстват и представители на висшето ръководство на БФС.

През тази година ще бъдат раздадени награди и в други категории: “Асистент”, “Най-проспериращ съдия”, “Най-проспериращ асистент”, “Съдийка на годината”, “Асистентка на годината”, “Футзал”, “Плажен футбол”. За пръв път ще бъде връчена и награда в категорията “Проявена смелост на футболния терен”.

Сред спонсорите на тържеството са “Мтел”, “Балкан Холидейз” и “Ресторанти Виктория”, като се очаква финализиране и на преговорите с “TURKISH AIRLINES”.

АСФБ кани всички свои членове, настоящи и бивши футболни съдии да присъстват на тържеството!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4