Циркът свърши! Локо (Сф) се разпадна окончателно

Локо (София) се разпадна! Изпълнителният директор на клуба в оставка Ивайло Аспарухов излезе побеснял от поредната си среща с единия от двамата собственици Петър Касев и се оказа, че е бил излъган за ситуацията.
Така “червено-черните” няма да играят и с Миньор (Перник) в неделя, а заради второто си поредно неявяване ще бъдат извадени от Югозападната “В” група. Футболистите пък без проблеми ще могат да си намерят нови отбори, тъй като при фалирал клуб по средата на сезона това не е проблем.
„Големият бизнесмен Петър Касев не може да осигури 20 хиляди лева, за да продължи Локомотив участието си в първенството. Искам да го попитам що за президент е той, така ли управлява фирмите си, ако ги има изобщо, и кой му е дал пари, за да се прави на това, което не е. Локомотив върви към фалит. Няма да можем да организираме мача с Миньор Перник през уикенда, а и няма как да назначим нов треньор и да платим на футболистите. Явно циркът на Касев приключи“, заяви ядосаният бивш шеф на ДЮШ на железничарите.

„Този човек ми обеща всичко, което му казах, че е необходимо за нормалното съществуване, а на практика няма нищо. Всичко, което опитах, беше с цел да се спаси Локо. Аз не съм на страната на тези т.нар. бизнесмени, а съм на страната на нашия 86-годишен Локомотив. Исках да помогна, но явно бях излъган жестоко. Този фалшив човек Касев ни забърка всички в ужасна сценка“, добави изпълнителният директор в оставка.

Стана ясно също така, че по всяка вероятност и отборите в Елитните юношески групи до 17 и 19 г. няма да играят на това ниво.

„Аз за момента не виждам как може да се осигури тяхното участие. Школата може и да не се разпадне, но вероятно ще играе в софийските първенства, където разходите са доста по-малки, но и нивото не е като в националните първенства. А толкова се борихме да се върнем в Елитните групи”, съжалява Аспарухов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4