Локо (Сф) срещу Костинброд във финалния бараж

Локомотив (София) – ОФК Костинброд е най-интересната двойка от предстоящите квалификации за влизане в Югозападната “В” група. Това стана ясно от тегления днес жребия в Зонален съвет на БФС – София. “Червено-черните” най-вероятно ще играят в Радомир. Срещата е на 08 юни, от 18:00 часа. Има малка вероятност Костинброд и Локото да се срещнат и в София. Вариантите са стадион “Славия” и този в “Надежда”. Победителят от този мач се класира във “В” група.

За другата квота в предварителния кръг на квалификациите ще се срещнат Брацигово и Малеш (Микрево). Мачът е на 04 юни от 18:00 в Самоков. Победителят от този сблъсък ще се изправи срещу Марек Дупница, който по волята на жребия се класира директно за финалния сблъсък, който ще бъде на 08 юни от 18:00 часа (все още не е ясно мястото).

Победителите от двата мача се класират в Югозападната “В” група.

Брацигово – Малеш (Микрево) – 4 юни, 18.00 часа, Самоков
Локо (Сф) – Костинброд – 8 юни, 18,00, Радомир или София
Победител от мач 1- Марек (Дупница) – 8 юни, 18,00 часа

“Доволен съм от жребия. Нямах предпочитан съперник. Който и да ни се беше паднал, щяхме да подходим сериозно към него. Хубавото е, че няма да играем в предварителния бараж. Така ще можем да бъдем свежи за мача с Костинброд. Имам представа за противника. Няма как да ни изненадат. Ще играем една контрола в паузата до 8 юни, за не губим игрови ритъм”, заяви изпълнителния директор на Локомотив Бойчо Величков.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4