Кристиян Кръстанов: Иван от Чепинци псуваше треньорите ни, викаше ни “Ще ви купя и продам всичките”

Кристиян Кръстанов: Иван от Чепинци псуваше треньорите ни, викаше ни “Ще ви купя и продам всичките”

Един от лидерите на отбора на Мрамор коментира пред “Витоша нюз” инцидентите, разиграли се по време и след края на дербито от Северната АОГ на столицата с Левски в Чепинци (1:1).

Ето какво ни разказа Кристиян Кръстанов:

“Категорично не съм съгласен с това, което е казал пред вас Иван Милков от Левски. Щом баща му дойде при нас и ни каза: “Синът му е пълно леке! Не му обръщайте внимание”, сами си правете изводите. След инцидентите г-н Методи Милков даже го извика да се извини на нашите треньори за обидите, които е изрекъл по техен адрес по време на мача. Иван през цялото време не спря да псува Стефан Костадинов и Сашо Валентинов, “Какви сте вие, бе, лайнари, дошли сте от село да ми се правите тука”, им викаше. Постоянно провокации…
Към нас пък се обръщаше: “Ей, всичките вас мога да ви купя и после да ви продам. Знаете ли колко пари имам?” Кажете ми това адекватно поведение ли е? Ла…р! Това, че кара кола S класа не значи нищо.

Съдията не искам да ви казвам как свираше. Яко буташе Левски.  Мен и Ники Трайков ни изгони, ама това, както и да е. Но няма смисъл да подаваме жалба срещу рефера.

Никой не е удрял Любчо Любенов – Хиената. Как ще го бием, та ние сме приятели. Момчето не е имало никакви претенции към нас. Иван Милков си измисля глупости. Плюваше и псуваше и нашите фенове. Някакъв човек с очила и черно яке от техния щаб пък удари наш играч – на Кольо Велинов. Публиката не е нахлувала на терена. Мачът свърши и просто зрителите тръгнаха да си ходят. А домакините нямаха нито охрана, нито доктор на този мач. Ако искахме да създаваме проблеми, щяхме да го направим.”

На снимката Крис Кръстанов е вдясно.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4