Община Eлин Пелин награди дейци на културата и учители по случай 24 май

Община Eлин Пелин награди дейци на културата и учители по случай 24 май
По случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, община Елин Пелин връчи награди на дейци на културата и учители за постижения в сферата на изкуството и образованието.

Наградите бяха връчени лично от г-н Ивайло Симеонов, а събитието беше уважено от председателя на Общинския съвет г-н Николай Плещов и г-н Богомил Бранков – общински съветник.

Когато говорим за учителската професия имаме навика да изпадаме в клишета като “това е професия призвание”, че трябва “да си роден за учител” и че не е работа “за всеки”. Всъщност учителската работа е една от малкото, които измерва своя успех през успеха на другите (учениците). Много малко от нас си дават сметка колко трудно е на тези хора,  които взимат едно дете и от него трябва да правят личност.

“Благодарим Ви за труда, отдадеността и устрема! Благодарим за търпението, любовта и ненаписаните уроци! Благодарим, че ни учите да летим!”, написаха от общинската администрация.

Източник: elinpelin.org

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4