Куриоз! Съдии не се явиха за мач на гара Бов

Куриоз! Съдии не се явиха за мач на гара Бов

На куриозна случка станаха малцината зрители, дошли да наблюдават наживо мача от 14-ия кръг на ОФГ – Запад между отборите на Зенит (Церово) и Торнадо (Безден). Тимът от Церово играе домакинските си двубои на стадиона в гара Бов.

Всъщност срещата не се проведе заради …липсата на съдии. Президентът на клуба от Безден Стефан Борисов съобщи пред “Витоша нюз” за прецедента.

“Това е нещо нечувано. От толкова години съм във футбола, но подобна куриозна ситуация не съм виждал. За какво си даваме парите за пътни разходи, за какво ли не, губим времето си, идваме в гара Бов, а съдиите ги няма”, бесен беше босът на Торнадо.

Причината за неявяването на реферската бригада така и не стана ясна. Присъстваше само делегатът на мача. Всички опити от негова страна да се свърже с някой от хората в черно завърши с неуспех.

Съдийската бригада която е трябвало да свирят мача е от Ихтиман с главен рефер Венцислав Кънчев. Предстои да се изяснят обстоятелствата около неявяването им.

Мачът по наредба ще бъде изигран на друга дата.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4