Лидерите нямат прошка в ИТ лигата

Лидерите нямат прошка в ИТ лигата

Лидерите в ИТ лигата записаха поредни победи. Водачът DXC Technology разгроми тима на “А1” с 9:1 в мач от 11-ия кръг на първенството.

С хеттрик за победителите се отличиха Александър Живков и Денис Иванов, разписаха се още Неделиан Костадинов, Милен Шуманов и Дилян Петров. Почетното попадение за “мобилните” беше дело на Цветан Шишков.

С тази победа DXC Technology вече има 28 точки, а с 4 по-малко (но и с мач аванс) е “АТИ Орбит консулт”. Те пък разгромиха “САБ Лапс” с 10:4 след 4 гола на Ненко Георгиев, 2 на Чавдар Петров и по един на Петър Петров, Димитър Спасов, Денислав Луканов и автогол на Денис Михайлов. Михайлов се отчете и с дубъл за загубилите.

Голеада видяха и зрителите на Sutherland – Codix, завършил 10:3. Цели 6 попадения заби Сашо Ангелов за победителите, Миланов, Ники Петров, Наско Янев бяха другите герои за “стрелците”. Автогол си заби и Добри Атанасов от символичните гости.

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА – ТУК!
КЛАСИРАНЕТО В ЧЕМПИЪНШИП –ТУК!
КЛАСИРАНЕТО В ACCEDIA ЛИГА 1 – ТУК!
КЛАСИРАНЕТО В UPNETIX ЛИГА 1 – ТУК!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4