Мегазавързани сблъсъци в полуфиналите на “Ринги”! Интригата ще е жива до последно! (ПРОГРАМА)

Мегазавързани сблъсъци в полуфиналите на “Ринги”! Интригата ще е жива до последно! (ПРОГРАМА)

Изключително интересни мачове могат да видят любителите на истинския футбол в утрешния ден! На полуфиналите на традиционния зимен турнир “Христо Гаврилов -Ринги” в с. Войнеговци се срещат амбицицирани и изградени от талантливи играчи отбори.

В първия сблъсък от неделната програма един срещу друг се изправят Витоша (Бистрица) и Житен. Бистришките тигри са абсолютен фаворит за спечелване на турнира, но коравите момчета на треньорския дует Иванов (Иво) – Иванов (Иван) винаги могат да поднесат изненада.

При всички случаи на Георги Пеев, Емил Гъргоров и компания няма да им бъде никак лесно срещу “синьо-жълтите”. Още повече, че теренът на стадион “Гунди” ще бъде покрит с дебел слой сняг след минусовите температури от последните два дни.

Във втория полуфинал от турнира “Ринги” пък се срещат Ферион (Кубратово) и Сокол (Негован).
Новакът в северната Четвърта софийска лига е воден от великото крило на Локо (Сф) и Левски от близкото минало Георги Борисов и е съставен от момчета с качества.

Срещу Ферион се изправя един от най-опитните и обиграни тимове в софийската АОГ. Отборът на близнаците – така е известен Сокол (Негован). Доскоро в него играеха цели три двойки близнаци – Павлови, Асенови и Йорданови.

Сокол безспорно е един от основните претенденти за спечелване на първото място в АОГ – Север. Росен Йорданов, Мартин Асенов, Крис Енчев и останалите “лоши момчета” от Негован обаче искат да сложат в клубната витрина и трофея от “Ринги”.

При всички случаи утре (неделя) в (и около) комплекс “Гунди” обещава да бъде интересно!  Емоциите за публиката са гарантирани! За публиката е осигурена гореща скара и студена бира…

 

В ПОЛУФИНАЛИТЕ ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ:

23 януари

От 11:00 часа
Витоша (Бистрица) – Житен

От 13:00 часа
Ферион (Кубратово) – Сокол (Негован)

Футболният турнир “Христо Гаврилов – Ринги” се организира със съдействието на БФС, Столична община – район Нови Искър, кметство Войнеговци и ФК Въстаник 1926.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4