Божков и Манджуков спасяват ЦСКА

Васил Божков и Петър Манджуков обмислят да дават по 5 млн. лева за ЦСКА, твърди Канал 3. Двамата са провели среща, на която са се договорили събраната сума от 10 млн. лева, да се разпределя в три основни направления.

Около 3 млн. ще бъдат използвани за погасяване на дълговете на клуба. Останалите ще се насочат за финансирането на първия отбор и за ремонт на базата в Панчарево, като все още не е уточнено колко пари ще отиват за издръжката на футболистите и треньорското ръководство.

Идеята е това да се случи веднага след приключването на сезона в Югозападната ”В” група. Манджуков и Божков са готови да инвестират в ЦСКА за цялостното оздравяване на клуба през евентуалното завърщане на ”армейците” в професионалния футбол. Надеждата на бизнесмените е да не чакат до месец май догодина, а процесът да започне още в началото на 2016 г.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4