Божигол се раздели с Левски, вариант е за Локо (Сф)

Божигол се раздели с Левски, вариант е за Локо (Сф)

Левски се раздели Валери Божинов по взаимно съгласие. Със синята фланелка нападателят изигра 44 мача и отбеляза 14 гола.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ благодарят на Валери Божинов за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи.

По информация на „Витоша нюз“ следващата спирка в богатата кариера на нападателя може да бъде Локомотив (София). Валери е юноша на „червено-черния“ клуб. Именно от „Надежда“ той тръгна към световната слава. Преди няколко месеца Божинов е имал разговори с хора от ръководството на Локомотив, на които е обещал, ако не се получат нещата с Левски, да облече червено-черната фланелка.

Заедно с бившата звезда на Ювентус и Манчестър Сити в „Надежда“ може да акостират и още двама, оказали се ненужни на „Герена“ – Симеон Славчев и Христофор Хубчев.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4