Девойките на Риал (Ковачевци) триумфираха на турнир в Перник (СНИМКИ)

Девойките на Риал (Ковачевци) триумфираха на турнир в Перник (СНИМКИ)

Футболистките на Риал (Ковачевци) спечелиха петото издание на традиционния турнир за девойки, организиран от РК “Спорт и здраве” и община Перник със съдействието на ОС на БФС-Перник и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Спортна зала “Борис Гюдеров” събра отборите на ЛП Суперспорт (София), Спортика (Благоевград), Риал и НСА (София).

Зрителите видяха изключително оспорвани двубои и зрелищна игра на високи обороти, аплодирайки заслужено майсторските изпълнения на момичетата в игралното поле.

В крайна сметка, с две победи  – съответно срещу столичните ЛП Суперспорт и НСА, и равенство в двубоя с благоевградския Спортика, девойките на Риал (Ковачевци) грабнаха купата за трети път.

Втори остана тимът на НСА, а трети – Спортика.

Ето и индивидуалните призове:
Най-добър вратар – Майя Станева (ЛП Суперспорт)
Най-добър защитник – Катрин Стойкова (Спортика)
Голмайстор – Полина Ръсина (Риал)
Най-техничен състезател – Леонора Желева (НСА)
Организаторите връчиха още статуетка за “Най-добър треньор” на Рикардо Велинов (треньор на победителките), а за “Мис на турнира” беше избрана Полина Демирова от НСА. 

Председателят на ОС на БФС – Перник Валентин Лазаров награди призьорите, заедно с проф. Лъчезар Димитров – технически директор на Българския футболен съюз и страхотната Андриана Боянова – едно прекрасно момиче, започнало футболната си кариера преди години от такъв турнир в спортна зала “Борис Гюдеров”.

Тя е дългогодишна национална състезателка и многократна шампионка на България.

“Получихме за пореден път благодарности от всички участници за отличната организация, както и заявка, че ще ни гостуват с голямо желание и признание, докато съществува турнирът”, сподели в личния си профил в социалната мрежа Вальо Лазаров.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4