Стана ясно кога и къде ще се играе финалът за столичен първенец

Стана ясно кога и къде ще се играе финалът за столичен първенец

Вече е ясна датата за изиграване на финала за определяне на столичен първенец в АОГ. В мача ще се срещнат победителите в Северната и Южната група на столицата.

Сблъсъкът е на 2 юни (неделя) от 17:00 на стадиона на НСА в Студентски град. Сигурен участник в него е Спартак (Подгумер), който е безапелационен победител в АОГ – Север.

В АОГ – Юг засега съществува минимална интрига, тъй като с шанс за финиширане на първото място са два отбора. Гранит (Владая) има аванс от 3 точки пред втория Витоша, а утре, от 19:30 часа в Бистрица предстои пряк сблъсък между претендентите. На Тигрите им е необходима победа с повече от 4 гола разлика, за да изпреварят Гранит. През есента владайци спечелиха служебно дербито у дома си.

Както вече “Витоша нюз” писа, финалът в зона „София – област“ ще се проведе на  1 юни (събота) от 18:00 часа на стадиона в НСА.

На 31 май от 18:00 часа отново в НСА ще се играе и мач за третото място. В него ще вземат участие завършилите на второ място в двете групи отбори.

В областта до голяма степен се изясниха фаворитите. В Западната група Драгоман (43) има преднина от 3 точки пред преследвача Костинброд (40), а до края на редовния сезон остава още 1 кръг. В Източната група първи завърши ОФК Елин Пелин.

Победителите от двете групи играят финал за определяне на столичен първенец. Датата е 1 юни (събота) от 18:00 часа на стадиона в НСА.

Милен ДИМИТРОВ

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4