Нагли бандити обраха шефа на Локо (Сф)

Нагли бандити обраха шефа на Локо (Сф)

Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев е станал жертва на нагъл грабеж, научи “Витоша Нюз”.
Крадците са нахлули с взлом в дома на бизнесмена в квартал “Бояна” в петък през нощта. Бандата е подготвяла обира си много внимателно, смятат криминалисти.

Взломаджиите са успели да проникнат в дома, да тършуват в продължение на близо час, преди да ги усетят.

Според полицията са задигнати доста пари, също така и други ценности, с които стойността на ограбеното нараства на доста значителна сума, довериха запознати.

“Информацията ви e вярна. Обирът скоро, след като в петък загубихме от Витоша (Бистрица) в баража за оставане/влизане в Първа лига. Все си мисля, че това не е случайно, че двете събития са свързани. Поръчители? Е, това не мога да кажа. Това е работа на разследващите органи, коментира Иван Василев пред “Витоша Нюз”. – Лошото е, че аз и семейството ми се намираме под напрежение, в стрес…Аз самият се чувствам като ударен по главата с мокър парцал, честно ви казвам…Много неприятна ситуация, но какво да се прави…”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4