Спартак намери заместник на Караджинов, Левски взе крило от Локомотив

Спартак намери заместник на Караджинов, Левски взе крило от Локомотив

Ръководството на Спартак (Подгумер) много бързо взе мерки и спешно потърси заместник на лидера Калоян Караджинов. Както първи “Витоша нюз” писа, ветеранът през пролетта трябваше да играе в третодивизионния Левски (Гара Левски). Уж всичко по трансфера на Кайо в тима от Северозападната Трета лига беше уредено, но в последния бившият национал го отказа. Така че Караджинов ще доиграе сезона в Спартак. Той даже взе участие в днешното дерби срещу Локомотив 2016, завършило 0:0 в Требич. 

Лидерът в Северната АОГ на столицата привлече Юлиян Спасов от Левски (Чепинци). Заедно с халфа, който е бивш играч и на Надежда (Доброславци), дойде и защитникът Крум Николов.

В същото време Левски се подсили с една от звездите на Локомотив 2016 – Александър Христов. Крилото ще се опита да замести достойно опитния Любомир Любенов, който замина за Испания.

За сигурно ново попълнение на Левски може да се счита и крилото Александър Христов от Локомотив 2016. Друг нов е халфът Христо Николов (Планинец, Априлци), направил добро впечатление с изявите си в предсезонната подготовка.

След кратък престой в Расово се завръща и техничарят Даниел Шмедин. Другите нови са Златомир Костов (защитник, Кремиковци), и Симеон Недялков (халф, Въстаник Войнеговци).

Всички те вече бяха картотекирани в ЗС на БФС и ще могат да вземат участие в срещата от 2-ия пролетен кръг срещу Изтребител (Иваняне) на 10 март.

От гурбет в САЩ си дойде и халфът Радослав Здравков.

“Сините” бяха напуснати от втория капитан Вили Колев, който отиде в Гранит (Владая).

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4