Столична община и БФС подкрепиха Купа “София”

Столична община и БФС подкрепиха Купа “София”

След като преди дни стана ясно, че турнирът “Купа София” ще се проведе под егидата на Столична Община, днес официално бе съобщено, че до надпреварата със своята подкрепа застава и Българският Футболен Съюз!

Под егидата на БФС и тяхното съдействие #купаСофия ще се превърне в още по-качествен модел за развитие на българските деца.

Участие в награждаването ще вземат кметът на гр. София – г-жа Йорданка Фандъкова, г-н Антон Попов – заместник изпълнителен директор на футболната ни централа и г-н Валентин Чакъров – председател на Зонален съвет към БФС – гр. София.

Събитието ще се проведе от 21 до 24 февруари, като мачовете ще се изиграят на най-добрите футболни съоражения в столицата – Национална футболна база “Бояна”, спортен комплекс “ДИТ”, комплекс “Царско село” и НСА.

Надпреварата е за деца в 6 възрасти – от родени през 2006-а до 2011 година. Отборите са от четири държави: България, Англия, Холандия и Македония.

Участие за заявили ЦСКА (Лондон), Беласица (Струмица), холандска академия… От нашата страна, освен всички столични школи, ще играят и Черно море (Варна), Дунав (Русе), Берое, Звездичка, Делфините и др.

Организатори на турнира са футболният съдия Тихомир Алексов и Ирина Гороломова, която е администратор в столичния Септември.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4