Бадема все по-близо до наш елитен клуб

Бадема все по-близо до наш елитен клуб

Бившият футболен национал Емил Гъргоров е все по-близо до завръщане в Първа лига. 37-годишният техничар е поел ангажимент към Витоша (Бистрица), научи “Витоша нюз”. Условието е юношата на Локомотив (София) да изчака затварянето на зимния трансферен “прозорец”. Ако не си намери отбор в чужбина до края на февруари 2019 г. Гъргоров ще подсили Витоша.

Емил все още очаква предложение зад граница, което му е приоритет. Той не е играл през есенния полусезон, така че възможността да получи добра оферта не е голяма. За последно Бадема се подвизаваше в ЦСКА 1948. С отличните си изяви той помогна за промоцията от Трета лига във Втора, но след това напусна отбора.

Преди началото на сезона плеймейкърът е отказал на Арда (Кърджали) и родния Локомотив.

Междувременно стана ясна и причината на провала на трансфера на Георги Купенов в Дания. Мениджърски игри са попречили на талантливия защитник да премине във втородивизионен клуб. По всяка вероятност Купенов ще доиграе първенството във Витоша (Бистрица).

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4