Сензационно: Наско Сираков претърпял катастрофа!

Наско Сираков преди дни е претърпял тежка автомобилна катастрофа! Това разкри съпругата му Илиана Раева. Футболната легенда вчера беше приет по спешност в болница със съмнения за микроинсулт. Раева смята, че инцидентът може би има отношение към здравословния му проблем. Тази сутрин началникът на УМБАЛ „Света Анна“ д-р Славчо Близнаков увери, че Сираков е добре и не става дума за инсулт.

Ето какво написа Илиана Раева във “Фейсбук”:

Приятели,
Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница “Света Анна” правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.

Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.

Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница “Света Анна”, който се грижи за него.
Наско

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4