Живко Пъшев: Юли Петков вече не съществува за мен, изтрил съм му номера

Живко Пъшев: Юли Петков вече не съществува за мен, изтрил съм му номера

Банкя играе с нередовен футболист! За това съобщи старши треньорът на Локомотив 2016 Юли Петков. “Витоша нюз” вече информира за скандала.

Ето и мнението на засегнатата страна. Пред наш репортер говори старши треньорът на Банкя Живко Пъшев.
“Нямам думи да изразя възмущението си от действията на колегата Юли Петков. За мен това са спекулации. Колеги сме. Те искам да влизам в полемики. Абсолютно редовен ми е отборът. Спокоен съм, чист съм пред съвестта си. Лошото е, че нашето приятелство приключи. Оттук-нататък Юли не съществува за мен. Изтрил съм му номера.

Бесен съм, разобарован съм. Искам да ви кажа, че визирания от него футболист не е играл в мача с Кремиковци, както и в неделя.

Учудвам се на действията на Петков. Гони явно някакъв реваншизъм. Не ме интересува неговата злоба, над нещата съм. Нека си снима, нека си търси доказателства. Ако се налага ще представя картотека, ако искат от БФС да ме разследват. Не стига, че едва свързваме двата края, че закърпваме криво-ляво нещата, а се опитват и да ни смажат.

Смешно е, че погребална агенция ни е спонсор, но това е положението. Сам съм в пустинята. Чист съм си пред моята съвест, пак казвам.

Аз нередовни нямам. През есента съм играл мачове с по 8 човека състав. Чак сега, от два мача насам, събирам група от 14 души. Тъкмо надигнахме глава от блатото и пак ни натискат надолу.
Нека. Куче съм, няма да се предам лесно.

Повтарям ви, че твърденията на Юли Петков са гнусни инсинуации. Ще запазим оттук-нататък мълчание по случая.”

Тепърва скандалът ще се разсраства. Куриозното е, че Пъшев и Петков са колеги – работят в ДЮШ на Локомотив (Сф).


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4