Гери-Никол разочарова феновете си – ще се омъжва

Гери-Никол е лудо влюбена и решена скоро да мине под венчило. Младото дарование и гаджето й стягат сватба. Варненката и приятеля й са заедно от четири месеца, но вече обмислят варианта да узаконят връзката си. Новият любим на певицата е рапър и част от младежката музикална формация БНР-„Бандата на ръба”. Той се казва Мариян и е по-известен на широката аудитория като Капо Верде, пише „България днес“.

Гери-Никол дълго време тръбеше, че няма време за гаджета, но нещата сега са коренно различни. И тя не може да си представи живота вече без Капо Верде. Двамата са неразделни, заедно пазаруват, ходят по участия, купонясват, но мистерия е дали делят и един покрив. Голямата страст помежду им ги кара да говорят все по-често за сватба, която планират да е през пролетта или лятото на следващата година.

Близки и приятели до влюбената двойка се опитват да ги разубедят с аргумента, че още твърде млади ,за да мислят за подобна сериозна житейска стъпка. Но подвластни на любовта, влюбените гълъбчета копнеят за мига, когато ще са вече семейство. Младата изпълнителка мечтаела за сватба като в приказките и се виждала като принцеса. Тя казвала, че няма да скъпи средства за своя най-тържествен ден в живота си, за да се види в булчинската си премяна.

Преди сватбата двамата решили да си направят заедно татуси. За Гери-Никол това е първата татуировка, но за любимия й е поредната. Капо Верде вече сериозно е изрисувал тялото си. Певицата също смята да продължи с татусите.

Любопитното е, че откакто е с рапъра, Гери-Никол вече не се появява така разголена по участия, а е далеч по-обрана.Любовта подтикнала изпълнителката да подготви и пусне новото си парче „Устни”. А цяло лято тя бе изпаднала в музикално затишие.

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4