Яки сблъсъци на старта в столичната АОГ (ПРОГРАМА)

Яки сблъсъци на старта в столичната АОГ (ПРОГРАМА)

С мачовете от първия кръг започва в неделя (2 септември) столичното първенство в АОГ. Още на старта ще видим здрави сблъсъци и истински дербита. Като срещата във кв. Филиповци, където местната публика отново ще се радва на футбол след 23-годишно прекъсване. За последно любимият им Зенит се подвизаваше в “А” окръжна група през 1995 г.

Във възроденият тим основните фигури са играещите треньори Росен Митков – Роко и Свилен Спасов. 34-годишният защитник се е подвизавал и в професионалния футбол, където риташе за Славия и Септември (Сф). Бил е и в Люлин.

41-годишният Спасов пък е вкарвал голове за Академик (Сф), Рилски спортист и Вихрен (Сандански)

Тук е и подвизалият се по австрийските лиги Адриян Христов. Темпераментната публика обещава тежки мигове за гостуващите отбори във Филиповци.
В дебютния си мач Зенит посреща коравия Житен. Именно в този тим играеше до лятото Свилен Спасов, така че в срещата ще има и допълнителна интрига.

Горещо (не само заради летните жеги) се очертава да бъде още Подгумер, Иваняне и Требич.

Футболните хора на София решиха старта на сезона да бъде даден на 2 септември 2018 г, а не както първоначално се предвиждаше – на 9 септември.  Първи ще стартира отборите от АОГ – Север, защото техният брой – 13, е по-голям от този в южната, където има 12.

Есенният полусезон стартира в първия уикенд на септември и приключва на 25 ноември 2018 г.

При всички случаи и през новия сезон 2018/2019 по терените на столичната четвърта дивизия ще бъде интересно…За кеф на почитателите на най-истинския футбол.

Медийната платформа YouSofia, включваща видеопортала yousofia.bg заедно с Агенция “Витоша Нюз” и в. “Софийски вестник” ще дават пълна информация и статистика за двубоите на Север и Юг в АОГ от тази есен. В края на първенството YouSofia ще връчи купата за голмайстор на най-добрия стрелец в двете групи и за Играч №1.

 

АОГ – Север
На 2 септември 2018 г., от 17:00 часа:
Изтребител (Иваняне) – Кремиковци
Спартак (Подгумер) –Локомотив 2016
Вихър (Требич) – Надежда (Доброславци)
Банкя – Мрамор (от 14:30 часа в Требич)
Зенит (Филиповци) – Житен
Въстаник (Войнеговци) – Сокол (Негован)
Левски (Чепинци) – почива

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com.

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4