Ужас: Обраха посред бял ден герой от САЩ ’94

Легенда на българския футбол стана жертва на нагъл обир посред бял ден в центъра на София, научи vitoshanews.com. Бончо Генчев беше част от церемонията по награждаването на млади футболни таланти в ресторант “Спортна среща” на Националния стадион “Васил Левски”. В края на официалната част бившият национал и герой от Световното първенство в САЩ през 1994 г. беше неприятно изненадан.

Първият наш футболист, играл в английската Висша лига, откри, че му липсват лични документи, пари и два скъпи телефона. Апашът е бил забелязан от Генчев. “Нямам думи! Как може да има такива лоши хора? Видях крадеца, мога да го разпозная на записите от охранителните камери на стадиона, обясни Бончо пред vitoshanews.com. – Още по време на награждаването на децата този тип ми направи впечатление, че се навърта около масата, където си бях оставил палтото. Беше облечен с лъскаво синкаво яке. По едно време отблесна ревера от вътрешния джоб на палтото, което ме накара да се усъмня, че става нещо нередно. Побързах да отида до масата, разминах даже се с крадеца. Тогава разбрах, че са ме обрали. Опитах се да го догоня по стълбите, обаче оня вече беше избягал.”

Наскоро и един от синовете на бившия футболист пострада сериозно от набег на крадци. Близо  25 000 лева бяха откраднати от жилището на Явор Генчев на ул. “Полтава” във Велико Търново.

Грабежът е станал, след като футболистът на Етър и приятелката му излезли от дома си. Крадецът не е разбил патрона на входната врата, а се е промъкнал като е използвал подправен ключ. Предполага се, че злодеянието е извършено или от близък на семейството или апашите случайно са успели да проникнат в жилището./Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4