Първенството в столичната АОГ почва седмица по-рано! ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА!

Първенството в столичната АОГ почва седмица по-рано! ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА!

Първенството в столичната АОГ – Север ще започне по-рано от първоначално предвиденото. Това стана ясно след проведената днес техническа конференция с участието на представители от отборите и хората от ръководството на ЗС на БФС – София, отговарящи за администрирането.

От Зоналния съвет присъстваха Пандо Кобуров, Николай Младенов и Емил Спасов. Почти всички 25 клуба бяха изпратили свои представители на сбирката, провела се в сградата на “Иван Асен” II.

Футболните хора на София решиха старта на сезона да бъде даден на 2 септември 2018 г, а не както първоначално се предвиждаше – на 9 септември.  Първи ще стартира отборите от АОГ – Север, защото техният брой – 13, е по-голям от този в южната, където има 12.

Есенният полусезон стартира в първия уикенд на септември и приключва на 25 ноември 2018 г.

На сбирката беше обсъдени и въпрос относно часа на провеждане на мачовете. В крайна сметка не се предложението срещите през първия месец да се играят в по-ранен час – 11:30 сутринта.
Проблемите с базите вече се изчистват и се дадоха уверения, че до старта на първенството всичко ще е ОК.
Като важна промяна може да се отбележи и забраната вече играчи да изпълняват и треньорски функции. Те вече ще трябва да изберат една от двете “длъжности”. Това условие предизвика недоволство сред част от присъстващите, но такива са разпоредбите.

Новаците ФК 13 ще играят на изкуственото игрище до стадион “Локомотив” в “Надежда”, Младост 2015 ще приемат съперниците си на “Академик” 4-км, Спарта – на “Бонсист” (сега “Бароко Спорт” – б.р.), а Зенит – във Филиповци. 

На игрището в Требич ще домакинстват отново три отбора – местният Вихър, Локо 2016 и Банкя. Надежда (Доброславци) II до края на септември ще приема гостите си от програмата на изкуственото игрище до стадион “Локомотив” в “Надежда”.

АОГ – Север
На 2 септември 2018 г., от 17:00 часа:
Изтребител (Иваняне) – Кремиковци
Спартак (Подгумер) –Локомотив 2016
Вихър (Требич) – Надежда (Доброславци)
Банкя – Мрамор
Зенит (Филиповци) – Житен
Въстаник (Войнеговци) – Сокол (Негован)
Левски (Чепинци) – почива

АОГ – Юг
На 9 септември, от 17:00 часа:
Спарта – Академик
ФК 13 – Витоша (Бистрица)
Младост 2015 – Урвич (Панчарево)
Железница – Орловец (Кокаляне)
Урвич (Долни Пасарел) – Люлин
Гранит (Владая) – Обеля

Христо ЙОРДАНОВ
Милен ДИМИТРОВ

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4