Владо Манолков организира първия вратарски камп у нас (ПОДРОБНОСТИ)

Владо Манолков организира първия вратарски камп у нас (ПОДРОБНОСТИ)

След като основа първата вратарска школа и написа първите две методики за вратари в България бившият футболист на Локомотив (Сф) и още куп наши елитни отбори Владимир Манолков организира и първия вратарски камп.

Vladimir Manolkov  Goalkeeper Training School кани мотивирани вратари от 8 до 18-годишна възраст да вземат участие в първото по рода си специализирано обучение за вратари в България, а именно „Първи летен лагер“ ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021.

Дата на провеждане – от 20.06. до 25.06. 2021 г. в курортен комплекс „Албена“.

„С голяма гордост и радост искам да ви съобщя, че мечтата ми да стартирам първият в България камп за вратари е вече факт. Планът е да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер.

Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско ниво. Целта на програмата е ясна да допринесе за развитието на вратарите, които с упорит труд да достигнат високо международно ниво, като практикуват специализирано обучение за вратари от най-ранна възраст и индивидуално последователно проследяване във времето, обяви Владо Манолков.

– ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подходящ за вратари на възраст 8-18 години, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. Препоръчително е всички желаещи, които ще се запишат за участие, да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене.
По време на програмата ще работим с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта.
Говорим за: спиране, блокове, удари, отклонения, 1 срещу 1, реакция и др. Сега е точното време и място да направим децата по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи. Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта им.
Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификати за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора:                                               Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School

Владо изказа благодарности към фирмите, подкрепили инициативата за развитие на спортни таланти у нас чрез специализирано обучение: курорт Албена, Tourist Sport Holidays, Reusch, Select, Super Rich,  CK и др.

Пълната програма съдържаща цялата информация, както и форма за участие ще може да получите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков
Следете всичко по темата в официалната страница на вратарската школа във фейсбук – Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School и в инстаграм – VMGoalkeeperTrainingSchool


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4