Феновете на Миньор плашат с бойкот

Феновете на Миньор плашат с бойкот

Феновете на Миньор (Перник) заплашват да бойкотират мачовете на любимия си отбор през новия сезон заради повишената цена на билетите. По решение на ръководството на “жълто-черния” клуб от есента входните талони за домакинските мачове ще струват 5 лева. Досега привържениците на “чуковете” плащаха по 3 лева.

Феновете не са удовлетворени от обяснението на ръководството, че по-високата такса се въвежда заради привличането на по-качествени футболисти, на които тимът ще разчита за влизане в професионалния футбол, пише pirinsport.com. Те настоявали и за добро заплащане.

Привържениците на “чуковете” заявяват, че ще гледат мачовете на Миньор от гората над стадиона и така няма да изоставят любимия си отбор, но ще спестят незаслужените, според тях 5 лева. Те настояват за безплатен вход. Миналата година след серия неуспешни мачове като извинение към феновете за слабата игра ръководството на пернишкия клуб пусна безплатен вход.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4