Тандемът Вуцов-Велков поема Нефтохимик, има вариант и за Левски

Тандемът Велислав Вуцов – Антон Велков е все по-близо до Нефтохимик, научи vitoshanews.com. Ръководството на бургаския клуб е провело вече няколко разговора с двамата специалисти и се очаква до дни да бъде официално обявено и тяхното назначение.

Нефтохимик се завърна в елитната футболна група. Засега начело на тима е Димчо Ненов. След идването на Вуцов и Велков досегашният треньор ще остане на работа в клуба.

Дуото има свои почитатели сред шефове от Герена”. За Вуцов отдавна лобират част от силните хора в Левски.

Вчера официално беше обявена и раздялата на Антон Велков с Локомотив (Сф). 48-годишният специалист изведе “червено-черните” от окръжната група до Югозападната “В” група. В Нефтохимик играе големият син на Велков.

Наскоро стана ясно, че Локото е получил покана за участие в “Б” група. Там обаче “железничарите” ще бъдат водени от Ангел Колев, който изпълняваше досега функцията на директор на детско-юношеската школа в “Надежда”.
Снимка: БАМФ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4