Венци Стефанов: Петър Петров да си каже кой го притиска

Венци Стефанов: Петър Петров да си каже кой го притиска

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че според него Петър Петров е трябвало да обяви публично кой го натиска и му пречи да работи. Както е известно, шефът на Съдийската комисия подаде оставка на 7 март, като тя беше приета от президента на БФС Борислав Михайлов.

“Нямаме нов шеф на съдиите. Президентът ще го избере, когато е готов с избора му. Ще информира нас и обществеността. Аз смятам, че Петър Петров не трябваше да си подава оставка, а просто трябваше смело да каже, кои са хората, които го натискат и му пречат. С избора на новия предстедател смятам, че нещата ще се променят. Всеки може да сбърка, тъй като е човешко, но когато има умисъл и тенденция… Те си знаят кои съдии на кои отбори свирят. Просто ще се променят коренно нещата”, сподели Стефанов пред “Спортал” след заседанието на Изпълкома.

Босът на Славия коментира и нападките, че конгресът на БФС е бил манипулиран. “Добре е да си пият редовно хапчетата и да не занимават обществеността с тези глупости. През 1996 година, ние сме печелили конгрес, като отидохме на него и казахме нашите виждания, и както бяха много сигурни брокерите, загубиха конгреса. Просто тези, които трябваше да бъдат конкуренция на Боби Михайлов, са на светлини години от него. Ама на светлини години”, заяви Стефанов, който негодува, че мачът на Славия срещу Дунав в Русе беше изместен с 24 часа поради много лошия терен.

“Ние сме много потърпевши от това, че на всички отбори дадоха, а на нас не дадоха. Именно заради това играем на “Васил Левски”, но ако ни бяха дали колкото дават на тях, нашият терен щеше да бъде като градина”, завърши босът на “белите”.

Йордан Лечков ще бъде първи вицепрезидент на Българския футболен съюз. Това стана ясно след първото заседание на новия Изпъллком. Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов ще са вицепрезиденти.

В изпълнителния орган на централата влизат: Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Румeн Вълков, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев, Валентин Михов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Петър Величков, Панайот Рейзи, Димитър Георгиев.

 Блиц Спорт
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4