Юли Петков почетен със скъпа за сърцето му награда (СНИМКА)

Юли Петков почетен със скъпа за сърцето му награда (СНИМКА)

Юлиян Петков получи поредното заслужено признание. Старши треньорът на Локомотив- БДЖ и наставник на набор 2003 г. в детско-юношеската школа на Локомотив (Сф) получи почетен плакет за принос за развитието на студентския футбол в България. Петков беше капитан на последния тим на “студентите”, който извоюва промоция за елитната група. Академик е скъп на сърцето му отбор. Това призна и самият Юлиян.

 

„Аз бях капитан на отбора, който влезе в „А“ група през 2010 година. И игра там. С много лишения направих този подвиг. Какво ми е струвало това? Знаят го най-добре моите близки, семейството ми. Последният голям тим на Академик беше това. Това е клуб с традиции, който е уважаван от хиляди хора. За мен Локомотив е над всичко, това го признавам. Знаят го и моите приятели. Но Академик е наистина голям клуб и заслужава по-добро бъдеще, коментира Петков пред „Витоша Нюз“. – Искам да изкажа моята благодарност към хората от Академик. Едно голямо уважение към тях, в Академик не мога и не искам да пропусна Вихър Данчев. Този човек и сега подържа този отбор. Заслужава само добри думи. Горд съм, че бях капитан и част от този ВЕЛИК КЛУБ – АКАДЕМИК!“.

 

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4