Локото си връща вратар

Локото си връща вратар

Вратарят Цветомир Витков отново е в Локомотив (София), научи “Витоша Нюз”. През последната половин година стражът беше далеч от футбола. Той се посвети на семейния бизнес.

Преди това Витков беше със статут на резерва при “червено-черните”. За Локото Цецо пази в продължение на два пълни сезона и половина. В тима беше още в периода, когато той се подвизаваше в софийската областна група.

Сега “железничарите” бяха напуснати от титулярния страж Андрея Ефремов, освободиха и Кристиян Кацарев. Новият старши треньор Ангел Колев е настоял пред ръководството за връщането на Цветомир Витков.

Футболистът е роден на 5 декември 1992 г. Сигурно ново попълнение е и халфът Марио Петков.

Селекцията в Локото тече на пълни обороти. С тима се разделиха бразилецът Том, Александър Бранеков, Николай Цветков – Демона (ЦСКА 1948), Александър Александров (Дунав, Русе), Алекс Боримиров, Иво Иванов, Стоян Предев. Оферти от чужбина очакват Владислав Романов и Емил Виячки.

Шефовете от “Надежда” ще водят преговори с Левски и Славия за повторен наем съответно на Илия Димитров и Александър Любенов и Владимир Семерджиев.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4