Забърканата в секскандал съдийка: Стоянов ме караше да…(ВИДЕО)

Кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова  разказа подробности около секскандала  с шефа на Зоналния съвет на БФС в Монтана – Ангел Стоянов.

“От самото начало той беше мъж, който просто иска връзка с жена. После се превърна в мой шеф. От него ми зависеше професията.

Понеже не се познавахме и не знаеше как ще реагирам, започна с нещо от сорта “много си интересна като личност…”, “за теб може да се измисли нещо…”. Тогава съпругът ми каза: “Този те сваля и ще имаме проблеми с него.”

Издържах без грешка теста, но нарядите и излизането на терен зависеха от него. Не бях пусната нито веднъж, а той каза,, че причината е, че съм обвързана с клуба. Това е така,  но и други съдии бяха обвързани по този начин, а за тях не беше проблем. Причината е, че толкова месеци не получи това, което иска. Каза ми какво е то на служебен обяд – иска неангажираща сексуална връзка, на което останах безмълвна. Той усети притеснението му и ми даде срок да си помисля. Започна да ми звъни и да ми пише СМС-и. Заплаши ме, че съм стара, за да стана съдия”, разказа Тодорова.

Вижте подробностите:

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4