Звезда на Лудогорец се забърка в страшен скандал

Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече сериозни неприятности в родината си Холандия. Бързоногият футболист е заподозрян в нападение на 68-годишен мъж на паркинг в град Розенал. Вследствие на спречкването пострадалият е с двойна фрактура на глезена и нарaнявания на лактите.

24-годишният играч пък е бил арестуван, но впоследствие е бил освободен от ареста. В момента срещу него тече производство, като на 30 март Мисиджан ще бъде изправен пред съда в Бреда.

“В момента тече разследване. Клиентът ми е заподозрян. Само мога да кажа, че според свидетелските показания той е действал при самоотбрана”, разкрива пред bndestem.nl адвокатът на Мисиджан.

Версията на потърпевшите е по-различна. Съпругата на Рон ван Акелиен разказва, че той с нищо не е провокирал Мисиджан и отрече твърденията на свидетели, че футболистът е бил обиждан на расистка основа.

“Съпругът ми учтиво го помоли да си премести колата, тъй като запречваше пътя. В отговор другият мъж свали очилата си и го удари. Моят съпруг с нищо не го беше провокирал. Травмата му е сериозна. Лекарите бяха шокирани, след като видяха глезена му. Извършителят на това деяние е знаел какво върши. Явно е бил професионалист”, разказва жената.

Текст: БЛИЦ СПОРТ

На снимката: Травмата на Рон ван Акелиен

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4