Попов се разминава с Рубин заради заплата

Попов се разминава с Рубин заради заплата

Лидерът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов не влиза в трансферните планове на Рубин (Казан). Това стана ясно от изявлението на старши треньора на тима Курбан Бердиев.

През последните дни се появиха спекулации относно бъдещето на футболиста. Рубин беше един от тимовете, за които се писа, че искали Попето.

“Ивелин Попов да дойде при нас ли? Да, обаче за каква заплата? Ако той поиска пари, които ние не можем да платим…Като човек и играч Попов ни е нужен. Но има финансова причина и сме длъжни да се съобразим с възможностите си към този момент”, коментира Бердиев.

Ивелин Попов по всяка вероятност ще се раздели през зимата със Спартак (Москва). На българина е съобщено, че няма да пътува с отбора за подготвителен лагер в ОАЕ и може да си търси нов отбор. През този сезон той записа 21 мача  и вкара 1 гол за Спартак.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4