Житен се подсили с бивши кадри на Локо (Сф)

Отборът на Житен се подсили с бивши кадри на Локомотив (Сф), научи “Витоша Нюз”. Най-известното име в новата селекция е халфът Валери Дръндев – Варела. Той беше считан за един от най-големите таланти в “червено-черната” школа, но така и не успя да направи кариера в професионалния футбол. Преди две години Дръндев беше част от успешния отбор на Локо (Сф), спечелил промоция от окръжната група в Трета лига.

Житен привлече  още един бивш кадър на “железничарите” – Димитър Милушев (роден 1988 г.), който през последния сезон се подвизаваше в Легия (Рударци).

В софийското село вече са и Александър Русимов и Илиян Крумов (Доброславци), както и Мартин Малинов, който е син на треньора на Сливнишки герой Петър Малинов.  Житен ще се подвизава в АОГ – Север.

Междувременно стана ясно, че Йордан Терзиев ще бъде старши треньор на новака в Северната окръжна група Мрамор. 41-годишният специалист е бивш халф на Спартак (Вн), Ботев (Вр), Спартак (Пл). Върхът в кариерата му е престоят в Левски през сезона 2001-2002./ Милен ДИМИТРОВ

Val

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4